Rejse til Ukraine

Der er mange muligheder for at komme til Ukraine.

Fly
Først og fremmest er det selvfølgelig nemmest at flyve hele vejen, hvilket ikke tager så vældigt lang tid. Der er desuden flere flyselskaber at vælge mellem, med mere eller mindre gode tilbud. Faktisk kan du spare en del ved at vælge en mellemlanding, f.eks ved at flyve fra Københavns Lufthavn til Kiev, over Estland eller lign.

På den måde bruger man selvfølgelig noget mere tid på turen, men det kan ske at man sparer rigtigt meget i forhold til en direkte tur.

Der findes jo mange hjemmesider som søger i de store puljer med flybilletter. Jeg har nogle klare favoritter, men alt efter smag og behag skal du naturligvis kigge efter dem du kan lide.

Bil
Det kan lade sig at gøre at køre hele vejen til Ukraines grænse på en dags tid. Men ialt tager det ca 2 dage f.eks. at køre fra Storkøbenhavn til Kiev.

En overnatning i Polen er en super god ide, hvis man ikke er flere om at køre både dag og nat.

Man skal også lige være klar til at der kan være meget lang kø ved den Polsk/Ukrainske grænse. Det kan tage op imod 7 timer at krydse grænsen hvis betjentene er i dårligt humør.

Tog
Hvis man har tid og lyst til at tage toget hele vejen, så kan dette også lade sig gøre. F.eks. kan man starte på Københavns Hovedbanegård med et tog der kører til Berlin. På den meget store hovedbanegård i Berlin kan man efterfølgende hoppe på toget som kører til Kiev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>